Blog Archive

SOCIAL MEDIA

My newly established blogshop

Tuesday, March 27, 2012

Assalamualaikum.

HI!

OMG. lama gila dah tak update blog. Ni semua sem baru punya pasal. Almost every week ade presentation yang over. bukan yang normal present slide punya presentation. tapi yang OVER kene buat roleplay, musical bagai.

P.E.N.A.T.

now I miss rumah. sob2.

dah berhenti. nnt terbuat post sedih nangis-nangis lagi kang.

BTW, I launched a new business!

firework please. hehe.

*dumdamkebabom*

for now I only sell syria and most of it is instant syria as I am personally an Instant Syria lover. Waktu mula-mula nak beli stok tu kau ingat si mata keranjang macam I ni tak juling mata? dah la semua barang jual pun nak. kalau owner dah ambik semua stok, nak jual ape lagi?

I masih baru dalam dunia blogshop ni, so the site pun macam tak cantik sangat, please bear with it eh. :D

lastly, please show me lots of support. XOXO.

Post a Comment

Instagram